Biografie

Ik ben Jaap Bakker en houd me nu sinds 2008 met fotografie bezig. Ik ben 53 jaar en heb een volledige baan als Loodgieter naast mijn hobby fotografie.
Tevens houd ik me bezig met mijn gezin dat bestaat uit mijn vrouw Astrid, mijn zonen Marc, Toby, Mats en mijn dochter Anna.
Ik probeer mijn hobby te delen door samen met de kids op pad te gaan. Dit variëert van dierentuin tot wandelen in een natuurgebied.
In de zomer probeer ik in alle vroegte er op uit te trekken en een mooi plekje te zoeken om mooie foto’s te schieten.
Ook zit ik op een fotoforum om foto’s te laten beoordelen door andere fotografen, tevens beoordeel ik foto’s van een ander.
Geld verdienen doe ik niet met mijn hobby, eigenlijk kost het alleen maar geld. Met mijn apparatuur probeer ik de ultieme foto te schieten. Dit zal voor een fotograaf nooit gebeuren want het kan altijd mooier of bijzonderder .
Ik vind dat het nu tijd wordt om mijn foto’s openbaar te delen met iedereen. Het lijkt me ook onwijs leuk om opdrachten uit te voeren. Inmiddels heb ik 10 tal bruiloften gedaan, en vele Photoshoots gedaan bij Stichting Opkikker ook als vrijwillige fotograaf.

Bent u geïnteresseerd of heeft u iets wat u graag wilt fotograferen, bel dan gerust met mij, wie weet kunnen we samen iets moois maken.